Ne găsiți și pe Google+

Informații produse

Garanția produselor
       Orice produs achizitionat prin platforma anvelopeoutlet.ro beneficiază de garanție de producător de 24 de luni. Garanția acoperă orice defecțiune de fabricație și/sau material. Garanția acoperă cel mult valoarea integrală a anvelopei reclamate. Durata termenului de garanție se prelungește cu timpul scurs de la data la care consumatorul a reclamat defecțiunea și până la data repunerii acestuia în stare de funcționare.
 
Podusele
       Toate produsele comercializate prin anvelopeoutlet.ro sunt noi. Produsele vândute prin intermediul magazinului online sunt destinate clienților, persoane fizice și juridice.
 
Livrarea
 
Coletele se expediază prin Fan Courier în 24 de ore de la confirmarea comenzii. Comenzile solicitate sambsâm vor fi onorate săptămâna următoare luni.
 
Returnarea produselor
       Potrivit normelor europene în vigoare, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere.
Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, fără urme de uzură, cu toate accesoriile, etichetele și documentele care l-au însoțit. Costurile pentru returul produselor sunt suportate de consumator folosind aceeași firmă de curierat cu care s-a efectuat expedierea. Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.
Dacă produsul returnat prezintă urme de uzură și nu mai poate fi comercializat ca produs nou, valoarea sumei returnate va fi diminuată corespunzator. 
Obligațiile profesionistului și a consumatorului sunt conforme cu dispozițiile art. 13 și 14 din cadrul aceleiași OUG 34/2014.
Conform legislatiei în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.
 
Plata produselor
       Contravaloarea comenzii se achită prin ramburs în mometul primirii coletului sau dacă produsele sunt facturate pe o societate comercială, produsele pot fi achitate prin transfer bancar.

×
×
×
×
×
×
×